Bezorging & Verzending

Levertijden

De meeste voorradige artikelen heb je de volgende dag in huis. Op de pagina van een product worden de exacte levertijden binnen Nederland vermeld. Let op! Voor België geldt de levertijd zoals aangegeven bij het product  + 2 extra werkdagen.

Verzendmethode

Free Record Shop werkt samen met diverse leveranciers. Per e-mail houden we je op de hoogte van de status van je bestelling. Op  de website van TrackYourParcel zie je door welke leverancier jouw pakket wordt bezorgd. 

Verzendkosten

Tenzij anders vermeld bij het betalingsproces hanteren wij standaard verzendkosten van €2,99. Deze kosten bestaan uit het verpakkingsmateriaal en de kosten en manuren die komen kijken bij het samenstellen en verzenden van een pakket. 

Bestelling volgen

Per e-mail houden we je op de hoogte van de status van jouw bestelling. Je ontvangt een TrackYourParcel code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

Bezorgadres

Tijdens het bestelproces geef je het factuuradres op. Dit adres hanteren wij standaard als bezorgadres. Wil je jouw pakket op een ander adres bezorgd hebben dan kan dat. Vul dan tijdens het bestelproces een alternatief bezorgadres in.