Retourneren

Je hebt het recht om binnen 14 dagen een artikel retour te sturen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

Wil je iets retour sturen? Meld dan je retour eerst aan bij onze klantenservice via klantenservice@frs.nl zet in het onderwerp retour + ordernummer en vermeld in je e-mail de retourneren artikel(en) incl. nr. + reden van retour. 
Maak vervolgens gebruik van de bijgeleverde pakbon, omcirkel hierop de artikelen die je wilt retourneren. Voeg de pakbon toe aan het artikel of de artikelen die je terugstuurt en pak deze in met stevig verpakkingsmateriaal. Adresseer je retourzending aan onderstaand retouradres en geef het pakket af bij het postkantoor. Let op! Zonder aanmelding per mail en pakbon kunnen we je retourzending niet accepteren en afhandelen. Je ontvangt het aankoopbedrag excl. verzendkosten terug als wij het artikel onbeschadigd en in de orginele verpakking retour hebben ontvangen. 

Let op: gebruikte producten, beschadigde producten, of producten met gebruikssporen of montagesporen kunnen wij helaas niet retour nemen. De seal van een cd, cd-rom, dvd, blu-ray, game of softwareartikel mag niet verbroken zijn. Retourneren gaat op eigen risico. 
Wij adviseren dan ook een verzendbewijs van de vervoerder achter de hand te houden. Met de trackingcode van het pakket kun je eenvoudig je zending volgen en bij eventuele vermissing bij de vervoerder navraag doen.

Het ruilen van artikelen is niet mogelijk. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van de nieuwe bestelling, tenzij anders vermeld. 

Retouradres:
Free Record Shop
Antwoordnummer 9061
2150 VB Nieuw Vennep
Nederland